Varning varning!!

24 oktober, 2016 in Information från styrelsen!

Boende på Helmerdalsvägen har observerat de senaste dagarna personer som betett sig märkligt, smugit runt, suttit kvar i bilen på konstiga ställen, gömt sig när Vidjabor gått förbi m.m.

Håll utkik! Fråga folk ni inte känner igen! Hälsa på varandra! Rapportera till hemsidan om ni ser något konstigt, stort som smått! Maila till info (at) vidja.nu så kommer det upp på hemsidan direkt eller inom någon dag! Flytta runt era grejjor i trädgården så det syns att någon är hemma, och hjälp era grannar som är bortresta. Många har stora tomter med mycket berg, träd och buskar så det är svårt att se om det rör sig i omgivningen.

 

Det är ok att hänga ut julbelysning i träden redan nu för att göra allt ljusare!! Det är bara en månad till advent.

Comments are closed.