Uppdatering kring brevlådor.

6 oktober, 2017 in Brevlådor, Etapp 1

Fortsättning följer.

PostNord har nu kommit med ett första förslag på var framtida brevlådesamlingar kan stå i etapp 1. Vidja vägförening har som tidigare meddelats inget med detta att göra utan vi hävdar att PostNord måste ta den diskussionen med kommunen samt med de enskilda brevlådeägarna. Vissa brevlådeställningar som finns idag står redan, eller kommer inkom kort att stå, på privat ägd fastighetsmark och dessa kommer då att behöva flyttas.

Vidja vägförening hävdar att den enda rimliga lösningen är brevlåda vid tomtgräns som vilket detaljplanerat område som helst. PostNord hävdar att detta inte kommer att ske. Fortsätt håll utkik på hemsidan för mer information.

Alla inlägg om gäller brevlådor har taggats så om du klickar på ordet brevlådor strax under rubriken så får du upp alla inlägg i kategorin brevlådor.

 

Comments are closed.