Fixardag 28 april

3 april, 2019 in Information från styrelsen!

IMG_071928 april ses vi vid badet kl 10 för vårens fixardag.

På listan i vår: arbete med bryggor, slyröjning, allmän upprustning av våra gemensamma anläggningar, fylla på Valborgsbrasan.

Fixardagen är ett sätt för oss att gemensamt ta hand om våra marker och platser för att hålla nere våra kostnader. Också ett sätt för oss att tillsammans ha koll på våra gemensamma anläggningar och se att de är i bra skick och åtgärda sådant som behöver åtgärdas.

Sen fikar vi och äter varmkorv tillsammans!

Alla händer behövs, du som inte kan ta i så mycket fysiskt kan också hitta bra uppgifter.

Efter fixardagen finns återigen tillfälle att träffa styrelsen och ställa frågor, mellan 13 och 14. Flera personer ur styrelsen kommer finnas på plats, och frågor och svar kommer sedan upp på hemsidan!

 

Comments are closed.