Mer uppdatering kring att registrera uppgifter

22 oktober, 2019 in Information från styrelsen!

Föreningshuset har skickat två brev.

Ett brev med ett följebrev från Vidja vägförening om varför vi behöver kontouppgifter samt ett papper med qr-kod och ett engångslösenord. Med detta brev kan du registrera din epostadress. Detta brev kom till de flesta i början på förra veckan.

Ett papper saknades i det brevet, det var hur du sedan går vidare för att registrera kontouppgifter. Detta brev skickades då ut av Föreningshuset separat – och hur du gör finns också i ett inlägg här nedan. – Detta brev kom till de flesta den här veckan.

Om du har fått båda breven och följt dessa så är du klar. Om du har fått det första brevet och sedan följt det och det inlägg som finns här nedan och registrerat dina uppgifter så är du också klar.

MEN – några av oss har bara fått det andra brevet (eller inget brev alls) – och utan brevet med qr-kod och engångslösenord kan du inte registrera något alls.

Vi arbetar nu på hur Föreningshuset kan lösa dessa och återkommer. Obs att det är Föreningshuset som ansvarar för utskicken och engångslösenorden så detta kan vi inte hjälpa er med.

Följ uppdateringar här på hemsidan!

Comments are closed.