Glöm inte fixardagen

1 oktober, 2020 in Information från styrelsen!

18 oktober ses vi vid kiosken vid Ringsättrabadet för att fixa tillsammans. Vi börjar klockan 10 och brukar övergå till korvätning runt 13.

På årets lista är (som vanligt) att ta upp badstegar, slyröjning runt alla delar av badplatsen. Samt slyröjning här och var i hela Vidja och städning inför vintern samt att göra oss av med den valborgseld som aldrig blev av!

En båt behövs!

Mer uppgifter kommer.

Alla kan hjälpa till på sin nivå, stora som små!

Vi håller avstånd och jobbar utomhus, men om du inte vill arbeta med andra människor men ändå vill hjälpa till och fixa kan du kontakta Jonas Nordin direkt på 070 – 866 31 73 för att få förslag på vad du ändå kan hjälpa till med.

 

Bild från en tidigare fixardag!

2016_5

Comments are closed.