Nu är nya styrelsen på plats!

18 oktober, 2020 in Information från styrelsen!

Nu har den nya styrelsen haft sitt första styrelsemöte och olika ansvarsområden har utsetts. Se till att du uppdaterar – du hittar alla personer och kontaktuppgifter här under fliken Kontaktuppgifter. Tänk på att alla styrelsemedlemmar gör detta arbete vid sidan om sina vanliga sysslor, det innebär att du inte alltid får svar direkt när du ringer eller mailar. Det innebär också att du som ringer förstås tänker på att höra av dig i god tid, och på rimliga tider, dvs inte för tidigt på morgonen eller sent på natten.

Nu när årsmötet har ägt rum kommer de som inte betalade den frivilliga avgiften i våras att få faktura på vägavgift. De som har betalat har betalat den summa som också beslutades om på årsmötet så inga ändringar kommer ske.

 

Comments are closed.