Medlemsmöte 2015

18 mars, 2015 in Information från styrelsen!

Nu finns handlingarna till medlemsmötet 2015-03-31 på hemsidans lösenordsskyddade del, under flik dokument.

Du som sedan tidigare har fått ett lösenord kommer åt dem där. OM ditt lösenord inte fungerar börja med att återigen försöka logga in och tryck på ”glömt lösenordet” som kommer upp som val efter några försök. Då kommer ett nytt lösenord till den mailadress du har registrerad.

Du som sedan tidigare har en registrerad mailadress kommer att få handlingarna som pdf-fil till den registrerade mailen när som helst.

Om din registrerade mail inte fungerar och mailet ”studsar” (t ex pga att ditt spamfilter inte vill ta emot filer av det här slaget, eller att den registrerade e-postadressen inte längre fungerar) så kommer du få handlingarna per post om någon dag eller två. I vissa fall kommer du kanske både få handlingarna per e-post och per vanlig post.

Och du som inte har någondera digital lösning har förhoppningsvis redan fått handlingarna per post, eller så kommer de vilken dag som helst! Och om du av någon anledning varken har fått handlingarna per post, eller mail så finns några utskrivna ex tillgängliga på medlemsmötet!

 

Välkomna på medlemsmötet! Vi ses på tisdag!

 

Hälsningar styrelsen gn webbinformatör Catarina Johansson Sand.

 

 

Comments are closed.