You are browsing the archive for 2014 augusti.

Fixardags!

31 augusti, 2014 in Information från styrelsen!

Lördag 27 september är det fixartajm. En dag då vi träffas och tillsammans fixar sådant som behöver lagas och snyggas upp på våra gemensamma platser.

Vi samlas kl 10 vid dansbanan (Ringsättrabadet). Ta med skottkärra och spade och räfsa och röjsåg och ett glatt humör och för vädret och arbetet lämpliga kläder! (Min väderapp spår 20 grader varmt och ganska klart väder!) När arbetet är avslutat (runt 13-tiden) bjuds vi på korv och kaffe.

Att fixa:

Volleybollbanan vid Ringsättrabadet: gräva ur, lägga duk, fylla på med sand, putsa upp och snygga till

Fotbollsmålen: montera nya nät och tillhörande järnrör

Ringsättrabadet: röja sly och ev. fälla några träd

Hamnarna: röja sly och göra fint inför vintern

Anslagstavlorna: byta ut de som ännu inte har bytts

Vet du mer som behöver fixas? Kontakta Jonas Nordin på 0708-663173 eller maila info (at) vidja.nu

Kräftfiske i Vidja

12 augusti, 2014 in Information från styrelsen!

Fastigheter i Vidja får bedriva kräftfiske i det samfällda vattnet. Kräftfisket är endast tillåtet under tre veckor, med start den andra onsdagen i augusti. Högst sex burar får användas och dessa skall vara märkta med fastighetens beteckning. Se karta för tydliggörande om vilket vatten som är det samfällt ägda. För vatten i Orlången utanför Vidjas samfällt ägda vatten gäller andra regler.

karta-och-fiskeregler

Mer information om Orlången och fiskeregler hittar du på Sportfiskarnas hemsida. http://www.sportfiskarna.se/Stockholm/Orlången/tabid/647/Default.aspx

 

Har du frågor, undringar eller information av något slag? Kontakta Peter Björklund på mark-sjo(at)vidja.nu eller 08 –  08-707 94 90