Kontaktuppgifter till styrelse och vägansvarig

Uppdaterat efter senaste medlemsmöte i mars 2019.

Våren 2020 behövde medlemsmötes ställas in pga COVID-19 situationen. Det innebär att den gamla styrelsen fortsätter sitt arbete och hoppas kunna genomföra ett medlemsmöte så snart som möjligt i höst. Vi följer de riktlinjer som finns kring sammankomster och social distansering.

 Ordförande Roland Janevi

styrelsen2

Jag heter Roland Janevi och är 65 år gammal. Jag är permanentboende i Vidja sedan 1978. Jag bor här med min fru Maja och har två vuxna barn, Nicklas och Fredrik. Jag ägnar mig nu åt pensionärslivet sedan hösten -16. 
 
Kontakt: ordf (at) vidja.nu
Telefon: 076 – 009 14 02
 
 

Vice ordförande Jonas Nordin (till vänster) och kassör Evelyn Windesjö (till höger)

styrelsen4
Jonas Nordin heter jag. Född -59. Bor i Vidja sedan 2003 och har varit engagerad i Vidja intresseförening och Vidja vägförening sen 2011! Arbetar som ”taxichaufför” sen 1981. Jag har också läst lite miljöteknik och miljökunskap och jag har en utbildning på trädgårdskola. Är särbo. Min dotter bor också Vidja.
Kontakta mig när något behöver fixas på våra gemensamma anläggningar.
 
Telefon: 070 – 866 31 73
 
Evelyn Windesjö: Jag bor tillsammans med min man i en villa byggd 1936 i Stuvsta, Huddinge. Har varit i Vidja sedan 1973 då mina föräldrar köpte det fritidshus som jag idag äger. Arbetar med ekonomi, löner och HR. Kontakta mig när du har frågor kring vägavgiften, fakturor eller liknande.
 
Kontakt epost: kassor (at) vidja.nu
Telefon: 070-5290910

 

Sekreterare Catarina Johansson Sand (till vänster) och mark och vilt-ansvarig Peter Björklund till höger

styrelsen5


Jag heter Catarina Johansson Sand och jag flyttade in på Beckasinvägen i juli 2012 efter att ha 
tröttnat på radhuslivet närmare city. Här bor också min man Mikael samt Gabriel, nio år. Jag förtjänar mitt levebröd på dagarna som enhetschef inom Landstinget och vid vackert väder hittar man mig i trädgården där jag gräver och planterar och pratar med blommorna. För det mesta är det jag som lägger ut info på hemsidan! Och det är jag som oftast har koll på mailen. Observera att det är genom hemsidans kontaktuppgifter som du tar kontakt med styrelsen. Privata initiativ vad gäller hemsidor och facebooksidor  finns, men denna hemsida är den enda i nuläget som ger information från Vidja Vägförenings styrelse.

Maila oss om du har frågor eller om du tycker något saknar på vår hemsida.

Kontakt: info(at)vidja.nu

Peter Björklund: Jag är permanentboende i Vidja sedan 1999 då jag och min fru Renée köpte fastigheten Marieberg på Hästhagsvägen. Vi har två barn, en kille på 10 år och en dotter på 7. Under åren har vi haft en hel del djur. Bland annat hund, katt, höns, ankor, duvor och får i hagarna och i skogen. K0ntakta mig om du har frågor kring viltvård, fiske eller kring vildsvinsproblem.

Kontakt: mark-sjo (at) vidja.nu
Telefon: 073 – 660 64 35
 

Carina Bagge (till vänster) och Björn Norrlind (till höger)

styrelsen3

 Carina Bagge: Jag flyttade till Vidja 1994 med en stark längtan efter djur och natur, att bo i hus och att komma bort från stan. Arbete och fritid handlar om hälsa, ergonomi, friskvård, dans, yoga, rida, trädgård, katter – och att njuta av livet i stugan vid allas vår Orlången.

Björn Norrlind: Jag har bott i Vidja på Grisslevägen sedan 1997, numera som fritidsboende. Jag tycker att natur och miljö i Vidja är kvaliteter som är särskilt viktiga att värna om.

 

 Vägtillsynsansvarig Niclas Wennerlid överst och Robin Samuelsson nederst

Maila i första hand på vagar(at) vidja.nu för att skapa ett skriftligt ärende.

Om du hellre vill ringa så svarar Robin vid möjlighet på  0733 – 646 959. Tänk på att noga beskriva felet och vart det är!

styrelsen1

 

Kontakta oss med frågor, felanmälningar och för att erbjuda hjälp med allt som har med våra vägar att göra.

För att felanmäla: ta en bild på felet. Beskriv noga felet samt vart det är (adress, gps-koordinater, tydlig beskrivning). Maila bild och beskrivning till vagar (at) vidja.nu

Niclas berättar om sig själv: permanentboende i Vidja med min familj sedan 2008. Idag består familjen av min fru Jill och tre barn varav två är utflugna, två schäfrar samt två katter.  Arbetar till vardags med trafikplanerings- och produktionsfrågor inom kollektivtrafiken samt logistik inom Försvarsmakten. Då jag ofta har svårt att prata i telefon nås jag bäst via mail.

 

Robin Samuelsson är den som svarar när du ringer/sms:ar vägansvariga.

robin

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

För att felanmäla Vidjavägen eller vägar i etapp 1: kontakta Huddinge kommun.

Felanmälningsformulär finns här: https://orbit.cartesia.se/ORBITMedborgare_v2.2.5/default.htm?serviceUrl=https%3A%2F%2Forbit.huddinge.se%2FCartesiaProxyServer%2Fendpoint%2FORBITService_225%2FOrbitservice.svc

Huddinge kommun har också en app  för felanmälan som heter Felanmälan Huddinge. Den hittar du både på Itunes och på Google Play.

 

Snart kommer också bild på den nya styrelsemedlemmen Stig Isaksson!

 

Båtansvarig Keti Rizeva, adjungerad till styrelsen

båtansvarig

 

 

Båtansvarig Keti Rizeva nås på marinor (at) vidja.nu för frågor om båtplatser, kötider m.m.

 

 

Obs! Det finns fyra (?) sommarvattenföreningar inom Vidja-området. Dessa har inte med Vidja Vägförening att göra utan är egna små föreningar.