You are browsing the archive for 2017 februari.

Har du inte rätt mailadress registrerad?

28 februari, 2017 in Information från styrelsen!

I helgen skickades årsmöteshandlingar ut per mail till de som har en registrerad mailadress.

Fick du inga? Nära 30 mail ”studsade” i de flesta fall troligen på grund av att du har ändrat din mailadress – har du bytt jobb, bytt bredbandsleverantör – utan att meddela oss.

Vill du ändra din mailadress så du återigen får mail – eller vill du nyregistrera en mail i vårt medlemsregister.

På årsmötet finns sekreteraren tillgänglig mellan 18.30 och 18.50 för att göra just detta. Ta med legitimation!

Endast en lagfaren ägare per fastighet kan ha en registrerad mailadress i vårt register (av skäl som vi inte kan påverka).

 

Årsmöteshandlingar på väg

24 februari, 2017 in Information från styrelsen!

kuvertering1

 

 

Nu är snart alla årsmöteshandlingar kuverterade och postade eller mailade eller upplagda här på hemsidan och snart i en brevlåda eller en inbox nära dig.

Det kommer också finnas årsmöteshandlingar på själva mötet i några exemplar.

Önskar du byta din registrerade mailadress och istället använda en annan? Ta med dig legitimation på mötet så fixar vi det. Sekreteraren finns på plats från 18.30 – 18.50 och kan göra omregistreringar under den tiden. (En e-postadress per fastighet kan finnas.)

Har du inte fått dina årsmöteshandlingar alls? Vänta till den 3 mars så brevbäraren får göra sin del, och maila sedan info (at) vidja.nu med din fastighetsbeteckning så kollar vi på vart det blivit fel och kan skicka dig en ny.

OBS! Det är den person som är äger fastigheten som får årsmöteshandlingar. Är ni flera personer som bor på samma plats så får ni en handling att dela på.

 

Snart är det sommar….

16 februari, 2017 in Information från styrelsen!

Vi vill påminna redan nu att för att det ska bli något Valborgsfirande i år så behövs, som vanligt, eldvakter.

Vad gör då en eldvakt? Jo, som det låter, står kvar vid elden under ett pass, och har koll så att elden inte sprider sig och att traktens ligister inte kastar in bildäck i elden. När ditt pass är över så lämnar du över krattan till nästa person.

Utan eldvakter kan en Valborgseld inte tändas, därför söker vi redan nu DIG som gillar att fira Valborg.

Du kan anmäla dig på årsmötet, där kommer finnas listor att skriva upp sig på. Men om du tycker detta är en viktig fråga kan du redan nu höra av dig till info (at) vidja.nu