You are browsing the archive for 2022 oktober.

Glad Halloween!

31 oktober, 2022 in Information från styrelsen!

Akta er för läskiga spöken ute i höstnatten!

halloween-1001677__180

Tack!

25 oktober, 2022 in Information från styrelsen!

Tack till alla som kom och fixade! Allt på listan blev gjort.

Håll utkik här när vi framöver söker folk att hjälpa till med olika projekt på fotbollsängen. Har vi tur hinner vi göra vissa saker innan vintern kommer, och annat blir till våren.

Fixardag!

22 oktober, 2022 in Information från styrelsen!

VI ses imorgon. Tänk på väder efter kläder! Samling vid Ringsättrabadet/dansbanan kl 10.

Eldningsvecka

15 oktober, 2022 in Information från styrelsen!

Nu är det eldningsdags! Under perioden 15 oktober till 23 oktober får du, under förutsättning att det inte stör dina grannar, elda ditt torra trädgårdsavfall.

Här kan du läsa mer om vad du får, och vad du INTE får elda!

Eldningsvecka (huddinge.se)

Nu är mörkret här!

13 oktober, 2022 in Etapp 1, Etapp 2, Information från styrelsen!

Att tänka på nu när det blir mörkare:

Använd reflexer. Ju fler desto bättre. Även på den delen av Vidja där det finns gatubelysning så är personer utan reflexer väldigt mörka.

Se också till att din hund syns väl i mörkret.

Se till att röja sly/klippa ner buskar längs din tomtgräns och särskilt i gatuhörn. Vi följer kommunens riktlinjer: Fri sikt i korsningar – klipp häcken (huddinge.se)

Snart kommer också snön. Det är Huddinge kommun som sköter all snöröjning i Vidja och på Vidjavägen. Här kan du läsa om snöröjning och halkbekämpning i kommunen. Snöröjning (huddinge.se)

Glöm inte att felanmäla: potthål, bristande halkbekämpning, snöröjning och liknande: Felanmälan Huddinge kommun

När det mörknar så blir det också lättare för folk att röra sig i skuggorna. Hjälp varandra att se till varandras hus och tomter. Uppmärksamma om du ser folk som rör sig i området – ett vänligt: Hej, det ser ut som om du inte vet vart du ska, vill du ha hjälp att hitta? kan fungera bra.

Saknar ni grannsamverkan på din gata – här finns mer info om hur du och dina grannar kan göra och vem ni kan kontakta. Grannsamverkan | Polismyndigheten (polisen.se)

Fixardag 23 oktober

3 oktober, 2022 in Information från styrelsen!

Vi ses kl 10 vid kiosken/dansbanan vid Ringsättrabadet. Vi fixar och grejar tillsammans. Det finns uppgifter för alla! Vanliga uppgifter: hantera bryggor, slyröjning, dra ris, måla saker m.m. Vi hade hoppats att Föreningsstugan hade fått bygglov och blivit flyttad vid det här laget men så kommer nog inte att ske.

Passa på att röja i din egen trädgård i god tid så du kan vara med!

sommarfest