You are browsing the archive for 2023 januari.

Årsmöte 2023

16 januari, 2023 in Information från styrelsen!

Som tidigare meddelats är årsmötet 12 mars kl 14 och vi ses i Trångsundsskolans matsal (som förra året)

Inskrivning från kl 13.30

Vad är inskrivning undrar du som inte varit på något årsmöte tidigare: jo du kommer ihåg ditt fastighetsnummer och uppger det när du kommer så vi kan pricka av dig i vår röstlängd.

Varför årsmöte? Varje år träffas alla medlemmar i Vidja vägförening för att gå igenom senaste året och välja nya styrelsemedlemmar. Ordinarie styrelsemedlemmar sitter i två år men halva styrelsen väljs åt gången. Suppleanter och andra funktioner som våra revisorer och valberedning väljs på ett år i taget. Även ordförande väljs på ett år i taget.

Vid årsmötet beslutas vad årets medlemsavgifter (dvs så kallad vägavgift) ska användas till. Vägföreningen har inga ”pengar på konto” utan vägavgifterna är de rörelsemedel som finns.

Årsmöteshandlingar kommer i din (folkbokförda) brevlåda senast 8 dagar före mötet. Där finns verksamhetsberättelsen och planen för kommande år. Läs igenom innan mötet, för många svar på dina frågor finns där.

Trettondagsaftonsbål

6 januari, 2023 in Information från styrelsen!

Nu är det en tradition. För andra året i rad tändes eld vid Ringsättrabadet på Trettondagsafton. Detta för att fira in det nya året och bli av med ris.

Tack till Jonas som anordnade och till alla som kom och tack till Mia Brunila för lånet av fina bilder.

God fortsättning på det nya året önskar Styrelsen. trettondagsaftonsbål2022trettondagsafton2022