Nu fungerar mailen igen.

12 december, 2015 in Information från styrelsen!

Nu fungerar info (at) vidja.nu mailen igen. Hit mailar du för allmänna frågor som inte har någon specifik inriktning eller om du har något som du tycker ska upp på hemsidan, tipsa om aktiviteter i Vidja, eller informera om inbrott eller mystiska bilar. Hit mailar du också om du vill hjälpa till med Valborgsfirande eller har förslag på någon annan aktivitet som du vill hjälpa till att anordna, t ex en egen fixardag.

För lite andra blandade frågor som du tänker att ordförande behöver ta ställning till, eller om du helt enkelt inte vet under vilken kategori din fråga eller information hör hemma kan du maila ordf (at) vidja.nu

För frågor om vägar, felanmälningar kring vägar och annat och frågor om snöröjning, underhåll och liknande mailar du vägansvarig på vagar (at) vidja.nu

För frågor om vilt, mark, sjö och annat åt det hållet (fiske men inte bryggor) mailar du mark-sjo (at) vidja.nu

För frågor till kassören, t ex kring vägföreningsavgiften, betalningsrutiner och liknande mailar du kassor (at) vidja.nu

För frågor om båtar och bryggplatser och om du vill vara hamnkapten mailar du marinor (at) vidja.nu

 

 

 

Comments are closed.