Vägar och slitage

12 januari, 2016 in Information från styrelsen!

Som ni sett så är nu 4t-skyltarna borta från Etapp 2, detta eftersom vädret blivit kallare och våra vägar påverkas inte lika mycket av tung trafik. Till våren och islossning kommer de upp igen. Obs att det alltså är för att undvika onödigt stort slitage på våra gemensamma vägar som skyltarna kommer upp Det är inte meningen att tunga fordon ska användas dagligen på våra vägar i Etapp 2. Enskilda nytto-transporter påverkas ej. Frågor kring detta till vagar (at) vidja.nu

 

Efter vintern kommer också en del planerade vägarbeten utföras i Vidja etapp 2 – som tidigare informerats om så görs små insatser för att hålla vägarna farbara, t ex tas trasig asfalt bort och ersätts ej. Vissa större insatser kommer göras under 2016.

Felanmälningar och kommentarer kring vägarna anmäls per mejl till vagar (at) vidja.nu så görs en prioritering på önskade arbeten.

Vagnen som står övergiven vid pumphuset kommer flyttas på vid tillfälle.

 

 

 

Comments are closed.