Årsmöte 16 mars kl 19.00

14 mars, 2016 in Information från styrelsen!

På onsdag är det årsmöte, varmt välkommen!!

 

På årsmötet söker vi frivilliga till midsommarfirandet. Du som vill hjälpa till och göra ett bra midsommarfirande kan skriva upp dig på en lista.

Du som tycker att Valborg är en viktig tradition i Vidja kan skriva upp dig på en lista med tider för när du vill vara eldvakt. Tänk på att om ingen ställer upp som eldvakt så kan vi inte heller ha någon Valborgseld.

Vi söker också bryggfaddrar, flera personer per brygga, dvs Ringsättra, Barsta och Helmerdal. Bryggfaddrarnas uppdrag är att ha koll på sin brygga tillsammans med de andra bryggfaddrarna, rapportera in fel och brister, tillse så att i- och upptagning sköts och rapportera in övergivna båtar m.m. Du med båtplats som vill engagera dig mer kan skriva upp dig på en lista.

Vi söker också vägfaddrar, dvs en eller flera personer som tillsammans utövar tillsyn över sitt eget vägområde. Rapporterar in fel, kanske slyröjer och känner ett större ansvar tillsammans. Du som tycker detta är viktigt kan skriva upp dig på en lista.

Listorna kommer efter mötet samlas in och du kommer sedan bli kontaktad med mer information av olika styrelsemedlemmar.

Comments are closed.