Nu kommer ljuset och våren och därmed också ovälkomna besök!

9 mars, 2017 in Information från styrelsen!

Ha uppsikt i din omgivning. Vidja-bor berättar att saker flyttas runt i deras trädgårdar. T ex blomkrukor, snöskyfflar och annat har flyttats och placerats på andra ställen. Detta är en erkänd metod för att kolla ifall en fastighetsägare är hemma och har uppsikt.

Vi har flera gånger varnat på hemsidan och uppmanat er alla att ha uppsikt. Även åt din granne! Trampa runt i snön nu när det är sådan, flytta runt dina egna saker, flytta på din grannes saker men berätta det sedan för hen så hen inte blir uppskrämd! Fråga om du ser folk röra sig i området på ett märkligt sett, eller visa att du har tydlig uppsikt.

Gå gärna ihop med dina grannar och starta grannsamverkan. Då kontaktar du kontakta anna.schelin (at) polisen.se eller på tel 0733  – 62 73 97

 

vidja_vinter2

Comments are closed.