Midsommar

8 juni, 2017 in Information från styrelsen!

Snart är det midsommar igen.

 

På Midsommarafton träffas vi nere vid Ringsättrabadet kl 10.00 för att tillsammans göra en midsommarstång. Förra året var det bara två styrelsemedlemmar som kom klockan tio, så vi hoppas på bättre uppslutning i år. Midsommarstången blir klar när den blir klar. Ta med blommor, najtråd och tång!

OBS! Det finns alltså ingen midsommaransvarig utsedd – utan det är alla Vidja-bors egna ansvar att det blir ett gemensamt firande.

 

 

Själva midsommarfirandet fortsätter sedan från 12 och framåt. Frivilliga behövs för musik, underhållning, dans och tjo och tjim. Hör av dig till info (at) vidja.nu. Gör också det om du har något som du vill ha upp på hemsidan och göra reklam för inför midsommar.

Vi söker dig som vill hålla i kiosken, som vill hålla ansiktsmålning, som vill anordna ponnyridning, som vill spela dragspel, som vill anordna lekar, som vill göra en tipspromenad som vill leda dansen, som vill sjunga med mera!

 

Nu kör vi!

Nu kör vi!

Comments are closed.