Möte med Postnord

18 juni, 2018 in Brevlådor, Information från styrelsen!

Idag följde Vidja Vägförenings ordförande Roland Janevi med Pernilla Kavenius som stöd vid ett möte med PostNord (läs alla inlägg i kategorin Brevlådor om du behöver uppdatera dig.)

Men mötet var inställt pga att flera chefer inte kunde närvara, tyvärr så hade detta inte korrekt meddelats Pernilla… Tid för nytt möte är bokat till 29 augusti. Kort enligt Merja Lindqvist, som är områdesansvarig på Postnord,  så arbetar Postnord med att öka antalet brevlådesamlingar från dagens 11 till en framtida tänkt mängd 29 stycken. Postnord kommer även kontakta Huddinge kommun för att få tillstånd för att ställa brevlådesamlingar på deras mark. Enligt Merja Lindqvist ska dessa brevlådesamlingar etableras och underhållas av fastighetsägarna. Detta framhöll Roland som representant för styrelsen och Pernilla som representant för alla Vidja-bor är ohållbart och att den enda rimliga lösningen är brevlåda vid fastighetsgräns. Fortsättning följer.

Vi tackar Pernilla som lägger (och lagt) ner mycket tid och kraft på detta!

brevlådor3

Comments are closed.