Snart är det midsommar!

26 maj, 2019 in Information från styrelsen!

På årsmötet informerade styrelsen att Vidjabornas insatser behövs för att ordna årets midsommarfirande. Styrelsens medlemmar har inte möjlighet att avsätta resurser för att deltaga i planerandet och genomförandet.

Så för att det ska bli ett traditionellt firande behövs frivilliga krafter som går tillsammans för att ordna traditionellt midsommarfirande. Resurser i form av redan existerande midsommarstång står självklart till förfogande. Platsen får fritt användas av alla Vidjabor. Vill man låna nyckel till ”kiosk” eller redskapsbod för verktyg, behöver man kontakta styrelsen via info (at) vidja.nu helst senast 17 juni för att vara säker på den möjligheten.

Man har också fulla möjligheter att använda sig av föreningens hemsidan och facebooksidan för information – då skickar man den text man vill lägga ut till info (at) vidja.nu – för inlägg till facebooksidan är sista dag för möjlighet att lägga ut text den 19 juni och för hemsidan gäller en något tidigare deadline, helst senast 17 juni. Bilder är också trevligt! De anslagstavlor som finns i Vidja kan också användas för att få ut information.

Tidigare år har samling skett vid badet för att plocka blommor och klä stången kl 10 samt samling för allmänna festligheter klockan 12. Kvällen före har björk samlats in och satts upp kring dansbanan.

 

 

Man tager vad man haver!

Man tager vad man haver!

 

Comments are closed.