Soliga dagar på stranden!

21 juni, 2019 in Information från styrelsen!

Nu när det är fint väder ansvarar vi alla Vidja-bor tillsammans för att hålla badet rent och fint. Blir soptunnorna fulla så ta med ditt skräp hem. Tar toa-pappret på ”toaletten” slut så ta med dig en rulle hemifrån. Behövs den städas fyll en hink med vatten och häll ut (allt är i plast). Hittar du skräp, fimpar, gamla ölburkar i omgivningarna så ta och släng dessa. Är det mycket ank-spillning på marken så ta med en kratta hemifrån och gör fint. (Men lämna inte kvar den, tidigare erfarenhet säger att krattor som lämnas kvar snabbt försvinner.) Spela inte onödigt hög musik och stör de omkringboende och parkera så att så många som möjligt får plats!

OCH FÖR ALLT I VÄRLDEN GRILLA INTE!

Midsommar_i_Vidja_2012_Bild_272

Comments are closed.