Informations-ledighet

24 juni, 2019 in Information från styrelsen!

Nu drar webbansvarig på semester under några veckor, det innebär att hemsidan kommer att uppdateras när tillgång finns till wifi och liknande moderniteter. (Troligen ganska sällan)

Men glöm inte att facebooksidan Vidja vägförening finns. Där kommer information fortlöpande i olika former, stort och smått. Där kan man kontakta styrelsen vid behov. Även här går aktiviteten ner under sommarperioden.

I övrigt gäller alla de vanliga kontaktuppgifterna. Tänk på att styrelsen består av personer som gör arbete på sin fritid och det kan ibland ta ganska lång tid att få svar, ibland går det fort. Har du ett problem blir det oftast snabbast avhjälpt genom att du hugger i och fixar det själv!

Glad sommar önskar styrelsen för Vidja vägförening!

sommarkväll

 

 

Comments are closed.