Årets medlemsmöte

27 januari, 2021 in Information från styrelsen!

Nu planerar vi för årets medlemsmöte. Med pandemi och restriktioner vet vi i nuläget inte hur det kommer gå till. Förra året hann vi precis skicka ut kallelserna då vi fick samtidigt gå ut med att mötet ställdes in. Mötet kunde sedan äga rum i slutet av september, utomhus.

Detta innebar att styrelsen hade svårt att arbeta, inte hade en budget, inte kunde planera för underhåll av vägar eller annat. Detta vill vi göra vad vi kan för att undvika i år. Så vi planerar för att, om alla restriktioner tillåter, kunna genomföra ett utomhusmöte i stadgeenlig tid med avstånd och övriga rekommendationer följda.

Mötet kommer äga rum, om inga nya restriktioner för utomhusmöten tillkommer, söndag 28 mars kl 14 (preliminärt) vid dansbanan vid Ringsättrabadet.

Årsmöteshandlingarna kommer per post i stadgeenlig tid (1 vecka före det planerade mötet) oavsett om mötet kan äga rum eller ej. Här på hemsidan kommer de ut så snart vi skickar handlingarna till tryckeriet.

Håll utkik efter uppdateringar!

 

Comments are closed.