Deklaration 2022

11 november, 2021 in Information från styrelsen!

Vid det har laget har de flesta fått uppgifter inför inkomstdeklaration som avser utbetalning från Vidja vägförening 2021. Utbetalningarna kommer att ske allteftersom under resten av året. (Det är en ganska avancerad manöver som kräver mycket handpåläggning.)

Spara detta brev, för när det är dags för deklaration i vår kommer du inte komma ihåg det!!

Årets utbetalningar baseras på ett antal sålda tomter och den inkomna försäljningen minus vissa kostnader fördelas ut på fastighetsägarna enligt vilken andel i föreningen som en fastighet har, samt vem som var ägare av den fastigheten vid de olika försäljningstidspunkterna.

Läs dokumentet noga. Spara det bland dina viktiga papper tills det är deklarationsdags. Hör av dig till ordförande Roland Janevi på ordf (at) vidja.nu om du har frågor.

 

Comments are closed.