Informationsmöte för 2A

10 februari, 2022 in Information från styrelsen!

Igår var det informationsmöte för boende i 2A med representanter för kommunen, entreprenör och Stockholms vatten. Det går fortfarande att se mötet i efterhand på Informationsträff fastighetsägare i Vidja – Quickchannel

Om man vill ha information från entreprenören så kommer det finnas en anslagstavla vid korsningen Vidjavägen-Helmerdalsvägen som kommer uppdateras, samt att man kan anmäla sig till ett informationsmail på info.vidja@nyabab.se

Kommunen lägger upp all info på www.huddinge.se/vidja – och enligt information på mötet så kommer de skicka ut den här informationen till boende i 2A.

 

Entreprenören finns nu i området och påbörjar arbetet framför allt med att fixa iordning på etableringsplatserna, i första hand på den som är längst ner i Vidja.

Comments are closed.