Äntligen!

29 maj, 2023 in Information från styrelsen!

Nu påbörjas arbetet med att flytta vår lekplats från Ringsättrabadet som ju inte längre är vår mark utan kommunens till Fotbollsängen som är Vidjabornas mark. När lekplatsen är klar kanske vi måste kalla det för Lekplatsängen istället!

Våra lekprylar från gamla lekplatsen kommer att flyttas till nya lekplatsen plus att nya lekplatsen kommer utökas med mer saker samt utrymmen att sitta på, grillplats m.m. Allt kommer inte bli klart i år utan det kommer fyllas på allt eftersom Vägföreningens budget tillåter.

Arbetsgruppen för fotbollsängen och styrelsen har arbetat för detta i flera år och nu äntligen kommer det bli av! Särskilt tack till arbetsgruppen som har jobbat hårt med att projektera, ta in offerter, sluta avtal tillsammans med styrelsen och få till ett bra startdatum som gör att lekplatsen kommer vara lekbar under en större del av sommarlovet!

Information om den officiella invigningen kommer inom kort och nu hoppas vi att arbetet flyter på i bra takt. Vädret ser lovande ut än så länge.

 

Comments are closed.