You are browsing the archive for 2020 april.

Fixardag 19 april

15 april, 2020 in Information från styrelsen!

Fixardag vågar vi ändå genomföra. Vi är utomhus, håller avstånd och står inte så nära varandra. Anmälan kan du göra som är med i Vi i Vidja-facebookgrupp.

Samling kl 10 vid dansbanan som vanligt. Kaffe, korv och kaka som vanligt!

Badflottarna är på vift och behöver hämtas hem (båt behövs)

Badstegarna på plats

Städa runt föreningshus

Städa lekplatsen

Ordna till volleybollplan

Kratta bouleplan (ev rensa nåt ogräs)

Städa strandlinjen

Trädfällning efter senaste stormar

Köra iväg kylskåp – släpkärra och bil behövs

OM du inte vill vara med och träffa folk, men ändå känner att du vill dra ditt strå till stacken kan du kontakta Jonas Nordin och anmäla dig frivillig för någon uppgift. Kontakta genom info (at) vidja.nu eller i ovanstående facebookgrupp är nog enklast!

Strömavbrott

3 april, 2020 in Information från styrelsen!

Tips nu så här i strömavbrottstider. På Vattenfalls hemsida så kan den som står på elräkningarna registrera sitt mobilnummer så får man uppdateringar direkt från Vattenfall dels om det är strömavbrott men också planerad återställningstid. På så vis har du också koll om det är ett större avbrott eller ej, får du inte ett sådant sms från Vattenfall så är ditt avbrott kanske inte inrapporterat eller väldigt lokalt i ditt hus. Du kan också ladda ner en app. Där finns också information om avbrottsersättning m.m. Så  när du har strömmen åter och laddat upp din dator/mobil är detta ett bra tips!

https://www.vattenfalleldistribution.se/kundservice/stromavbrott/