You are browsing the archive for 2020 september.

Tack för igår!

28 september, 2020 in Information från styrelsen!

Tack till alla som kom till årsmötet igår! Det kunde börja i tid och folk satt utomordentligt väl på avstånd! Skönt att vi äntligen kunde få det gjort!

Protokollet kommer upp här om någon vecka eller två!

årsmöte_2020

Årsmöte! Vi ses imorgon vid Ringsättrabadet kl 12.

26 september, 2020 in Information från styrelsen!

Avprickning av röstberättigade från kl 12. Tänk på kläder efter väder och ta med egen stol/filt.

Mötet börjar kl 13. En högtalaranläggning finns på plats och kommer vara tillräckligt god.(hoppas vi)

 

Nu har du nog fått kallelsen till årsmöte

11 september, 2020 in Information från styrelsen!

I kallelsen står fel mailadress om du inte kan ladda ner årsmöteshandlingarna här på hemsidan. Det finns ingen sekr- adress utan mailadressen är info (at) vidja.nu

 

Men om du tittar här nere så har du en snabblänk till årsmöteshandlingarna. Dessa är exakt likadana som de som var aktuella i våras.

Snabb åtkomst till årsmöteshandlingarna

3 september, 2020 in Information från styrelsen!

årsmöte2020

 

De hittar du här:

 

Kallelse till årsmöte 27 september kl 13.00

2 september, 2020 in Information från styrelsen!

Det planerade årsmötet i våras behövde ju ställas in men för att kunna sätta budget och verksamhetsplan för 2020 (tillika verksamhetsberättelse för 2019, samt välja de styrelsemedlemmar och andra som behövs) så anordningar vi  nu ett utomhusmöte.

Kallelse inklusive information om poströstning kommer per brev eller mail.

Mötet startar kl 13.00 med inskrivning från kl 12.00 – kom i tid, att vi måste hålla avstånd gör att inskrivning kommer ta längre tid än vanligt!

Plats vid dansbanan Ringsättrabadet i Vidja. Obs! Utomhus. Kläder efter väder!

Årsmöteshandlingar skickades ut vid förra kallelsen. Om du behöver nya så kan du ladda ner dem här på sidan, under flik dokument. Du behöver en pdf-läsare. Du kan också maila för att få en ny uppsättning handlingar, då till info (at) vidja.nu – handlingar kan inte skickas ut per post igen. Handlingar som begärs per mail kommer skickas ut vid två tillfällen i veckan under perioden före mötet. Försök alltid i första hand att ladda ner årsmöteshandlingarna direkt från hemsidan.

Försiktighetsåtgärder med anledning av coronapandemin:

Med stöd av en tillfällig lag (2020:198) har styrelsen i Vidja vägförening beslutat att ett ombud vid stämman har möjlighet att företräda 3 medlemmar genom fullmakter för alla dessa personer.

Alla deltagare i mötet uppmanas att följa Folkhälsomyndighetens anvisningar och rekommendationer, och framför allt hålla avstånd före, under och efter mötet. Vi ber dig ta med en egen stol (filt) som placeras på en markerad plats.

För den som känner otrygghet med dessa åtgärder erbjuds även poströstning enligt de instruktioner som du kommer få per brev eller mail.

För att lämna fullmakt till någon behöver fullmakten innehålla: din fastighetsbeteckning, namn på dig som lämnar fullmakten och namn på den som tar emot fullmakten. Du ska ha skrivit under fullmakten.

Den som tar emot fullmakten kan bära fullmakter för tre fastigheter. (I vanliga fall gäller en)

Länk till Folkhälsomyndighetens rekommendationer – obs, dessa kan uppdateras/ändras mellan nu och mötet: https://www.folkhalsomyndigheten.se/smittskydd-beredskap/utbrott/aktuella-utbrott/covid-19/skydda-dig-och-andra/