Håll uppsikt!!

22 september, 2017 in Information från styrelsen!

Nu kommer den mörka årstiden och med den även skumma figurer som rör sig i mörkret.

Försök till stöld av robotgräsklippare på Långviksvägen häromdagen. Två unga personer (som passade på att äta äpplen under tiden) som slet loss laddare och sladdar. De uppmärksammades av de boende som skrek åt dem och då avvek personerna.

Polisanmälan är upprättad och bevismaterial säkrat.

 

Hjälp era grannar och er själva genom att hålla utkik. Det är helt okej när man bor så här på landet att redan nu sätta upp julbelysning i trädgårdarna. Håll utkik åt varandra. Informera era grannar om ni ser något mystiskt. Det finns områden i Vidja där man startat grannsamverkan till exempel. Fråga gärna när ni träffar på folk ni inte känner igen, på ett trevligt sätt förstås!

Comments are closed.