Valborgskörens första repetition!

23 mars, 2018 in Information från styrelsen!

Glöm inte bort Valborgskören. På söndag repeterar vi första gången. Lite sångarvana krävs, men på den nivån att om du har HÖRT sångerna förut så är du kvalificerad. Några har anmält sig men vi har gott utrymme för fler. Eftersom själva framträdandet kommer vara utomhus (utan uppmickning) så är det så att ju fler som kommer desto bättre eftersom vi då kan ha en chans att höras.

Vi repar på söndag kl 12, hos en Vidjabo. Skicka ett sms till 0702-472330 så får du reda på vart vi ska vara. Några som inte kan vara med på söndag har också anmält intresse för att vara med på nästa rep!

Vi börjar med Längtan till landet (vintern rasat) och jag har med ytterligare två sånger till första tillfället!

Alla är välkomna!

Comments are closed.