Midsommar!

11 juni, 2018 in Information från styrelsen!

Snart är det Midsommar och då behövs alla Vidjabors händer och fötter för att evenemanget ska bli av!

Följande grupper av personer behövs:

* på torsdagskvällen (alltså 21 juni) samlas vid Ringsättrabadet runt kl 18 för att fälla stången, klä av den och vid dålig väderlek sätta upp taket på dansbanan.

* samla ihop björk till stångklädningen på midsommaraftonen. Björk kan hämtas på Hästhagsvägen 50 på torsdagskvällen (ta med de verktyg du behöver för att skära/knipsa)

* på Midsommaraftonens förmiddag kl 10 samlas alla för att klä stången. Ta med blommor från din trädgård (om du har)! Ju fler som hjälps åt desto fortare går det! Verktyg och material läggs fram kvällen innan, men ta gärna med tänger och najtråd för säkerhets skull.

* Stången reses när den är klar, eller vid tolvtiden – till detta behövs ett antal personer

* Musik, sång och lekledare – till detta behövs flera personer

* att driva kiosken – det vore trevligt om några ville ta ansvar för detta! Nyckel kan fås kvällen innan

* andra aktiviteter – här har fantasin inga gränser: vill du anordna boule-turnering, kubbspel, femkamp, eller vad som så är du välkommen!

* städlag – ett antal personer som tar ansvar för att dagen efter plocka skräp och se till att allt är i skick för badande Vidjabor, stora och små.

Du kan anmäla att du kommer direkt till styrelsen på info (at) vidja.nu eller i kommentarsfältet på Facebooksidan Vidja vägförening

https://www.facebook.com/VidjaVF/

Midsommar i Vidja 2012_181

 

Comments are closed.