Extra medlemsmöte! 17 november!

9 september, 2019 in Information från styrelsen!

Som annonserades på årsmötet kommer styrelsen kalla till ett extra medlemsmöte för att vid ett sådant tillfälle kunna diskutera och fatta beslut kring vad Vidja vägförening vill göra med de tomter som Vidja vägförening kan bilda efter att etapp 2 är genomfört.

Det kommer också tillkomma några ytterligare punkter som behöver beslutas för att kunna skriva avtal med Huddinge kommun om arbetet i etapp 2.

Kallelse kommer som vanligt i brevlådan, men boka redan nu söndag 17 november med preliminär starttid 14.30.

För att alla ska kunna få plats ordentligt kommer vi att vara i samlingssalen på Ågesta folkhögskola.

Hur går ett medlemsmöte till:

Du har minst åtta dagar i förväg fått handlingarna i brevlådan. Dessa har du noga läst igenom och i förhand mailat frågor till info (at) vidja.nu. Sen kommer du på den anvisade tiden och anmäler dig, och framför allt din fastighet, i röstlängden. Du får ett röstkort. En fastighet – en röst. Om du inte kan komma har du skrivit en fullmakt och givit till någon som du vet går på mötet. En fullmakt måste vara skriftlig och innehålla ditt namn och din fastighet och fullmaktstagarens namn. Och den måste vara underskriven av dig, och de du äger fastigheten tillsammans med.

Sen får du höra de ärenden som föredras och i förekommande fall rösta och göra din röst hörd!

 

 

Comments are closed.