Fixardag! 13 oktober!

10 september, 2019 in Information från styrelsen!

Snart är det fixardags!

Söndag 13 oktober 10-13 ses vi som vanligt vid dansbanan (vid Ringsättrabadet) för att fixa och dona tillsammans.

På listan som vanligt under höst är mycket slyröjande, ihoppackande, förberedande inför vintern m.m.

Varför har vi fixardagar? För att vi är alla med i en vägförening tillsammans och vägavgiften täcker helt enkelt inte allt nödvändigt underhåll som behöver skötas i vårt stora område. Så för att hålla nere våra utgifter så träffas vi och gör fixande ihop.

Det är också ett utmärkt tillfälle att träffa dina grannar, skvallra, träffa styrelsemedlemmar m.m.

VI avslutar alltid fixandet med att äta korv och bröd och dricka kaffe tillsammans! Den som bakar en kaka får stilpoäng!

En del verktyg finns på plats, men ta gärna med egna. Strax före fixardagen brukar en mer slutgiltig lista publiceras på vad exakt vi kommer att göra. Det finns arbetsuppgifter för alla – de av oss som inte kan röra sig så bra kan alltid hålla humöret uppe på oss andra. Har man med en hantlangare kan man köra bil med saker/skräp till tippen m.m.

Comments are closed.