Årsmöte och corona

13 mars, 2020 in Information från styrelsen!

Nu är årsmöteshandlingarna på väg ut i tryck och landar i början på nästa vecka i era brevlådor. Under helgen kommer handlingarna också upp här på hemsidan under flik dokument för den som vill vara först med det nya.

 

Årsmötet är 29 mars kl 14.30 i Huddinge gymnasiums aula, som tidigare meddelats. Inskrivning från klockan 14.00 så kom i tid!

 

Styrelsen följer de instruktioner som finns från Folkhälsomyndigheten och Regeringen och ev andra lokala instruktioner som kan komma.

Än så länge planerar vi att hålla årsmöte som planerat. Det brukar som mest komma 150 deltagare inklusive styrelsemedlemmar på våra möten, så med den information vi har idag så kan mötet genomföras.

Huddinge gymnasiums aula är också ganska stor så vi ber er att sprida ut er i lokalen.

Om du uppvisar förkylningssymptom, som snuva, hosta och feber så ska du INTE komma till årsmötet (se inlägg längre ner hur du skriver en fullmakt)

Ha också uppsikt här på hemsidan, och på Folkhälsomyndighetens hemsida, under de närmaste dagarna kan nya besked komma ganska snabbt.

OM det införs restriktioner på sammankomster med mer än 100 personer så arbetar styrelsen i nuläget med att hitta alternativ för hur vi kan agera. Enligt vår stadga ska medlemsmöte äga rum senast sista mars.

 

Så håll utkik här på hemsidan och TVÄTTA HÄNDERNA!!

 

Comments are closed.