Årsmötet ställs in/skjuts upp tills vidare

17 mars, 2020 in Information från styrelsen!

Med tanke på den rådande pandemin av Coronavirus ser styrelsen det inte som ansvarsfullt att i dagsläget genomföra ett möte med många deltagare. Vi hänvisar också till myndigheternas rekommendationer. Årsmötet den 29/3 2020 ställs alltså in.

Styrelsen avser att kalla till årsmöte så snart detta kan genomföras med rimlig säkerhet. Det skulle kunna dröja till hösten 2020.

Fram tills dess kommer nuvarande styrelse att sköta föreningens fortlöpande ärenden.

Beslut om utdebitering av årsavgift ska fattas på ett årsmöte. Styrelsen överväger därför att be medlemmarna att frivilligt, som ett förskott betala årsavgift enligt det förslag som har skickats ut med årsmöteshandlingarna. Vi återkommer i denna fråga.

Löpande information ser du här på hemsidan.

 

Styrelsen för Vidja vägförening

Vidja 20-03-17

Roland Janevi, ordförande

ordf (at) vidja.nu

Comments are closed.