You are browsing the archive for 2021 november.

Vidja Valborgskör söker medlemmar!

25 november, 2021 in Information från styrelsen!

Nu hoppas vi ändå kunna fira Valborg i vår som före pandemin och då är det dags att ta upp Valborgskören igen!

Vi söker dig  som vill vara med!

Vi sjunger några klassiska valborgssånger – Vintern rasar och några till. Om du är körvan och till och med vet vilken stämma du har så är det ett extra plus – men för att det ska höras ordentligt så behövs alla röster. Vi planerar för en första träff i slutet av januari!

Vi tänker oss att vi repar 6-8 gånger under januari till april. Fler reptillfällen och fler körmedlemmar möjliggör en större repertoar. OBS! Körledaren är inget proffs, utan vi kämpar på tillsammans!

VÅrt framträdande är vid valborgselden i Vidja ca 20.30 så du behöver vara i Vidja mellan 18-21 på Valborgsmässoafton.

Är du intresserad? Hör av dig till Catarina Sand på 0702 – 47 23 30

Deklaration 2022

11 november, 2021 in Information från styrelsen!

Vid det har laget har de flesta fått uppgifter inför inkomstdeklaration som avser utbetalning från Vidja vägförening 2021. Utbetalningarna kommer att ske allteftersom under resten av året. (Det är en ganska avancerad manöver som kräver mycket handpåläggning.)

Spara detta brev, för när det är dags för deklaration i vår kommer du inte komma ihåg det!!

Årets utbetalningar baseras på ett antal sålda tomter och den inkomna försäljningen minus vissa kostnader fördelas ut på fastighetsägarna enligt vilken andel i föreningen som en fastighet har, samt vem som var ägare av den fastigheten vid de olika försäljningstidspunkterna.

Läs dokumentet noga. Spara det bland dina viktiga papper tills det är deklarationsdags. Hör av dig till ordförande Roland Janevi på ordf (at) vidja.nu om du har frågor.

 

Ny i Vidja?

8 november, 2021 in Information från styrelsen!

Är du ny i Vidja? Kanske nyss har byggt hus och flyttat in? Eller gammal i gården sedan länge? Har du undringar så hittar du oftast svar på detta här på hemsidan. Börja alltid med det som står under fliken Om Vidja. Där finns info om vägarna, om felanmälningar – men också under Vad är Vidja Vägförening så finns mer detaljerat framför allt för dig som först köpt tomt härute och som nu också har byggt på den och permanent flyttat in i ditt nya hus. Hur ändrar du andelstal från tomtens 0,2 till permanentbostadens 1,0?

Informationen under om Vidja uppdateras när något händer eller ändras så ta för vana att kolla runt lite då och då!