You are browsing the archive for 2016 mars 07.

Årsmöteshandlingar

7 mars, 2016 in Information från styrelsen!

Om posten har gjort sitt har du nu årets handlingar för medlemsmöte i dina händer. I alla fall i din postlåda. Eller i din inkorg på mailen om du har en korrekt mailadress och om den tar emot stora filer. En del mail som har skickats ut har ”studsat”. Orsaken till det är svår att veta, det kan vara att man anmält en mailadress som inte är aktuell längre, eller att filen är för stor för din inkorg, att din mail tolkar filen som skräppost eller att något helt enkelt blivit fel. I de flesta fall har du därför fått ett brev. Ibland har du fått både brev och mail, då kan du ta tillfället i akt att känna dig lite extra speciell. Registervård är komplicerade saker.

Om du varken fått årsmöteshandlingarna per post eller per mail så finns några extra tillhanda på årsmötet. Men maila också på info (at) vidja.nu så vi kan kolla vart det har gått fel. Men vänta först några dagar och ge posten en chans.

Handlingarna finns också under inloggningen här under dokument samt på Vidjas anslagstavlor. (Även om jag noterade att en uppsättning var borta från en av anslagstavlorna. vi får hoppas den sätts tillbaka inom kort.)

Om du har en inloggning sedan tidigare men glömt ditt lösenord så försöker du logga in igen och trycker sedan på glömt lösenord. Då får du ett nytt lösenord till den mail du är registrerad under.

Tyvärr kan vi just nu inte tillverka nya lösenord eller inloggningar, vi arbetar på att hitta en smidigare lösning på inloggningen och hur vi ska hantera mailadresserna.