You are browsing the archive for 2019 juni 24.

Drönarövning i Vidja

24 juni, 2019 in Information från styrelsen!

Söndagen den 30 juni under eftermiddagen (ca 12-19) kommer det ske en övning med Sveriges Räddningsdrönare, SRD, och Search and Rescue, SAR samt Södertörn och Haninges brandförsvar i Vidja-trakten. Exakt plats är ännu ej bestämd. Detta är den typ av drönare som bistår i t ex skogsbrandssläckningsarbete så någon form av simulerad ”brand” kommer att göras med hjälp av rökfacklor.

Mer info har lagts upp i Facebookgruppen Vi i Vidja, ett privat initiativ som är jättebra att gå med i för att få lite information om vad som händer i Vidja-området!

Informations-ledighet

24 juni, 2019 in Information från styrelsen!

Nu drar webbansvarig på semester under några veckor, det innebär att hemsidan kommer att uppdateras när tillgång finns till wifi och liknande moderniteter. (Troligen ganska sällan)

Men glöm inte att facebooksidan Vidja vägförening finns. Där kommer information fortlöpande i olika former, stort och smått. Där kan man kontakta styrelsen vid behov. Även här går aktiviteten ner under sommarperioden.

I övrigt gäller alla de vanliga kontaktuppgifterna. Tänk på att styrelsen består av personer som gör arbete på sin fritid och det kan ibland ta ganska lång tid att få svar, ibland går det fort. Har du ett problem blir det oftast snabbast avhjälpt genom att du hugger i och fixar det själv!

Glad sommar önskar styrelsen för Vidja vägförening!

sommarkväll